Bejelentkezés | bezár


vagy

TheNerdTavern vulpesh

TOP4 cikk

Röviden és velősen

2017. december 10., vasárnap

Csak Japánban 2,5 millió Switch talált gazdára

Egyszerűen zabálják a Nintendo szülőhazájában a legújabb konzolt. A 2,5 óriási eredménynek számít, főleg, hogy folyamatosan készlethiánnyal küszködtek, illetve küszködnek jelenleg is.

Csak viszonyításképp, a Sony PS4 konzolja 2014 februárjában jelent meg, s eddig 5,5 millió kelt el belőle.

2017. október 15., vasárnap

Végre hivatalosan is megjelenik a Brawlhalla

Kezdett egyébként is nevetséges lenni, hogy egy Early Accessben lévő játékból már profi versenyeket is rendeznek. Két év után, konkrétan október 17-én megjelenik a játék PS4-en és PC-n. A játék egyébként Super Smash Bros. alapjain nyugszik, azaz egy arénában kell kilökni a másikat, mindehhez már több, mint 30 egyéni karakter közül választhatunk.

2017. október 5., csütörtök

Lepasszolta Sonicot a Sony

Úgy tűnik, a Sony inkább máshová pakolná a tőkéjét, le is passzolta a készülő live action + CGI hibridet a Paramount-nak. A váltás után szinte zavartalanul mehetnek tovább a munkálatok, habár a 2018-as premier így elúszni látszik.

2017. június 1., csütörtök

Brutálisan jól teljesít a Pokémon Company

Még az elemzőket is meglepte, hogy a Pokémon Company 26-szor nagyobb tiszta hasznot realizált a 2016-os gazdasági évben, mint az azt megelőzőben. Ehhez természetesen az kellett, hogy megjelenjen a Pokemon Sun&Moon, és a Pokemon GO is. Míg előbbi a hardcore fanok körében, addig utóbbi a mainstream piacon aratott osztatlan sikert. Persze az az igazán érdekes, mennyit tudnak mindebből később kamatoztatni.