Bejelentkezés | bezár


vagy

TheNerdTavern Shorts

2018. január 22., hétfő

Valószínűleg nem lesz Inhumans második évad

Igazából nem túl meglepő a dolog, hiszen az első évadot nagyon kevesen nézték meg, és a nyitó epizód is hatalmasat bukott, ami ugyebár moziban lett bemutatva. A kritikusok is darabjaira tépték az egész sorozatot. Persze még nem hivatalos, de elég sok jel utal arra, hogy nem lesz második évad. Többek között az is, hogy az ABC sajtóoldaláról már el is tűnt az Inhumans.

2018. január 20., szombat

Véget ér a Devilian

A Trion játéka három éves lett, de sajnálatos módon ennyi jutott neki, hiszen március 5-én bezárja kapuit. Az okok nem igazán ismertek, valószínűleg nem ment olyan jól a játéknak mint kellett volna. Viszont a zárásig mindenki több XP-t, pénzt és gemet kap, hogy a végletekig élvezni lehessen a Devilian-t.

2018. január 19., péntek

Lesz Bless Online Early access

Akármennyire is meglepő, de igaz a hír! Amint játszható állapotban lesz a Bless, már pattintják is ki Steam-re, hogy lehessen próbálni az early access-t. Addig is viszont sok munkájuk van a fejlesztőknek, konkrétan újradolgozzák az egész harcrendszert, hogy sokkal szabadabb és látványosabb legyen.

2018. január 19., péntek

A volt Cryptic fejlesztők Alien játékon dolgoznak

Három volt fejlesztő létrehozta a Cold Iron Studios-t, amire egyből le is csapott a FOX és felvásárolta őket, majd kiadta a feladatot: készítsenek Alien game-et. Ez persze visszautasíthatatlan ajánlat. Sokat nem tudni, egyelőre, az biztos, hogy bővítik az Alien univerzumot (ha már a filmekben nem sikerült) és olyan dolgokat mutatnak nekünk, amitől leesik az állunk.

2018. január 14., vasárnap

Tudjátok mi a baj az OverWatch ligával?

Igen az! Csak férfi játékos van! Miközben egyébként vannak jó női játékosok is, akik simán lehetnének valamelyik csapatnak a tagjai. A Kotaku még arra is rávilágított, hogy egy korábbi női OW játékost milyen keményen zaklattak meg cseszegettek a többiek, amíg el nem kente a szájukat. Az más kérdés, hogy ettől függetlenül a meccsek tök szórakoztatóak...

2018. január 12., péntek

Késik a PC-s Monster Hunter World

Elvileg azért, mert szeretnék a konzolos kiadás után finomítani a PC-s verziót, hogy semmilyen fennakadás ne legyen. PC-n amúgy is van egy csomó extra cumó, pl. a matchmaking kialakítása.

2018. január 12., péntek

10 hónapot késik a New Mutants

Sokan gyanakodtak a FOX-Disney megegyezésre, de belső információk szerint nem erről van szó. Egészen egyszerűen csak nem elég rémisztő a film, ezért a bemutatót el kellett tolniuk, hogy telepakolják parával. Cserébe viszont előbb jön a Deadpool 2, viszont nem tudni mi lesz a Gambit filmmel...

2017. december 30., szombat

10 éves lett az Atlantica Online!

Amit egy remek patch-csel ünnepeltek meg, amiben megemelték a maximális szinthatárt 180-ra, érkeztek új felszerelések, új dungeon és egy új mercenary is. Sőt aki most akar játszani a játékkal, az kap egy 130-as karaktert is ingyé.