Bejelentkezés | bezár


vagy

TheNerdTavern Shorts

2018. január 14., vasárnap

Tudjátok mi a baj az OverWatch ligával?

Igen az! Csak férfi játékos van! Miközben egyébként vannak jó női játékosok is, akik simán lehetnének valamelyik csapatnak a tagjai. A Kotaku még arra is rávilágított, hogy egy korábbi női OW játékost milyen keményen zaklattak meg cseszegettek a többiek, amíg el nem kente a szájukat. Az más kérdés, hogy ettől függetlenül a meccsek tök szórakoztatóak...

2018. január 12., péntek

Késik a PC-s Monster Hunter World

Elvileg azért, mert szeretnék a konzolos kiadás után finomítani a PC-s verziót, hogy semmilyen fennakadás ne legyen. PC-n amúgy is van egy csomó extra cumó, pl. a matchmaking kialakítása.

2018. január 12., péntek

10 hónapot késik a New Mutants

Sokan gyanakodtak a FOX-Disney megegyezésre, de belső információk szerint nem erről van szó. Egészen egyszerűen csak nem elég rémisztő a film, ezért a bemutatót el kellett tolniuk, hogy telepakolják parával. Cserébe viszont előbb jön a Deadpool 2, viszont nem tudni mi lesz a Gambit filmmel...

2017. december 30., szombat

10 éves lett az Atlantica Online!

Amit egy remek patch-csel ünnepeltek meg, amiben megemelték a maximális szinthatárt 180-ra, érkeztek új felszerelések, új dungeon és egy új mercenary is. Sőt aki most akar játszani a játékkal, az kap egy 130-as karaktert is ingyé.

2017. december 30., szombat

Visszatér a Diablo egyik eventje

A 3. részben visszatér a Diablo első részének egyik legnépszerűbb eventje, ami a The Darkening of Tristram nevet viseli. Itt a jól ismert ellenfelek ellen szállhatunk szembe, míg a katakomba legmélyén magával a sötét nagyúrral kell megküzdenünk.

2017. december 27., szerda

Gáz lesz a Han Solo film?

Eddig is lehetett sejteni, hogy nem a legjobb Star Wars történet lesz, de most egyes belső információk szerint akkora a baj, amekkora csak lehet. A Disney-nél mindennel megpróbálkoztak: rendezőcserével, forgatókönyv átírással és nagyon sok újraforgatással, de még így is egy hatalmas katyvasz az egész.

2017. december 10., vasárnap

Csak Japánban 2,5 millió Switch talált gazdára

Egyszerűen zabálják a Nintendo szülőhazájában a legújabb konzolt. A 2,5 óriási eredménynek számít, főleg, hogy folyamatosan készlethiánnyal küszködtek, illetve küszködnek jelenleg is.

Csak viszonyításképp, a Sony PS4 konzolja 2014 februárjában jelent meg, s eddig 5,5 millió kelt el belőle.

2017. december 6., szerda

Csúszik a Wild West Online

Szerencsére csak az early access-ről van szó, ami ebben a hónapban indult volna. Ehelyett áttolták jövő év elejére, mert biztosra akarnak menni. Persze ez a rajongóknak nem jó hír attól még...

2017. december 6., szerda

Az EA próbálja menteni a menthetőt

Nagyon belenyúlt a cég a tutiba, most még jobban utálja őket mindenki. A Battlefront 2-nél eléggé elcseszték a loot boxokat, és most próbálják kijavítani. Sunyi módon levitték minden hős árát, sőt "ajándékokat" is kap mindenki. Közben persze zajlanak a peticiók, a legújabbat már 120 ezren írták alá. Ebben kérik a Disney-től hogy távolítsák el az SW játékok közeléből az EA-t.