A nerdtavern.hu-n megjelenő valamennyi cikket (eredetiben vagy fordításban), minden megjelent képet, táblázatot stb. szerzői jog véd. Bármilyen másodlagos terjesztésük, nyilvános vagy üzleti felhasználásuk kizárólag a nerdtavern.hu előzetes engedélyével történhet.
A hirdetéseket a nerdtavern.hu a legnagyobb körültekintéssel kezeli, ám azok tartalmáért felelősséget nem vállal.

A nerdtavern.hu oldalán bizonyos szolgáltatások csak regisztráció igénybevételével használhatóak. A regisztráció során megadott adatokat a nerdtavern.hu harmadik személy részére nem adja tovább. Az adatok saját adatbázisban, biztonságos úton kerülnek tárolásra. A nerdtavern.hu fenntartja a jogot a begyűjtött adatok statisztikai célú, név nélkül történő felhasználására.

A weboldal üzemeltetéséért felelős szerver programjai a biztonságos működés érdekében eltárolhatják a felhasználó számítógépének IP címét. Ezen adatokat harmadik fél részére nem adjuk ki.

A weboldalon megjelenő egyes elemek (pl. Google Analytics mérőkódok) a felhasználó számítógépén kis adatcsomagokat, ún. cookie-kat helyezhetnek el. Ezek a mérések célját szolgálják, személyes adatokat nem tartalmaznak. A felhasználó böngészőjében választhatja a cookie-k kezelésének letiltását, de ebben az esetben előfordulhat, hogy bizonyos szolgáltatások nem működnek megfelelően a weboldalon.

A nerdtavern.hu non-profit site, az oldal üzemeltetőinek semmilyen anyagi, vagy más jellegű haszna nem származik a weboldalból.