Sajnos úgy néz ki, hogy 2018 a folytatások, és a képregény filmek éve lesz. Mármint egyrészől sajnos, mert elég kevés egyedi ötletet kapunk, másrészről viszont tovább leshetjük hőseink vívódásait, amik most még nagyobb méretet öltenek. Szóval a listánk elején gyorsan nézzük meg milyen képregény folytatások érkeznek jövőre, és aztán rátérünk minden másra. 

Nem időrendi sorrendben megyünk, mert ahhoz már extra lusta vagyok. Szóval kezdjük a legnagyobb címmel, az Infinity War-ral, ami lezárja a Marvel harmadik szakaszt. Végre előkerül Thanos, és jobb esetben nem csak zúzni fog és portálokat nyitogatni, hanem lesz valami extra cucc is az egészben. Na és persze azt is reméljük hogy néhány fontosabb karakter el fog hullani, mert akkor végre izgulhatunk is egy kicsikét. 

Ha már izgalom, akkor érkezik a Fekete Párduc is, ami egyelőre nem néz ki jól. Sőt kifejezetten olyan filmnek tűnik, amire ha beül az ember, akkor úgy végignézi, azt mondja, hogy oké ez is megvolt, majd elfelejti az egészet. 
Folytatódik a Hangya története is, ezúttal kiegészül egy Wasp-pal is. Gondolom rá majd szükség lesz a phase 4-ben, éppen ezért akarják behozni a karaktert. 
Kicsit nagyobbak az elvárások az Aquaman kapcsán, aminek nem csak a stábja, hanem a rendező/író párosa is jól néz ki. Jason Momoa mint Aquaman telitalálat eddig, de nem lehet panasz Amber Heard, Nicole Kidman, vagy éppenséggel a Willem Dafoe kasztingra sem. A rendező pedig James Wan, akinek olyan filmeket köszönhetünk, mint a Saw, a Halálos iramban 7, vagy a Démonok között. 
És akkor jöjjön mindenki kedvence Deadpool, aki jövőre ismét megpróbál elszórakoztatni minket a mozikban, ezúttal Cabel lesz az ellenfél. Erről nem is érdemes többet mondani. 

És még mindig nem értünk a sor végére. Érkezik Tom Hardy főszereplésével a Venom, ami... hát Venomról fog szólni. Ismerve Hardy film választásait ez a film nem lehet rossz. Ugye? 
Az X-men világát is bővítik, amíg még lehet. Két film is érkezik, az egyik a Dark Phoenix, ami majd követi a képregényt, és nem lesz akkora katyvasz, mint ami a sima X-men háromban volt. A másik pedig a New Mutants, ami egy kisebb léptű film lesz, ezúttal nem a világ megmentése lesz a cél, hanem néhány mutáns túlélése egy intézményben.