Regisztráció

A hozzászólásokban csak a regisztrációs folyamat elvégzése után, az általad választott azonosító és a hozzá tartozó jelszó használatával teheted közzé kérdéseidet, üzeneteidet, hozzászólásaidat.A regisztrációhoz egy felhasználónév, egy jelszó és egy érvényes e-mail cím szükséges. Amennyiben az általad választott azonosító már használatban van, nem fogsz tudni regisztrálni az adott néven: ez esetben kérjük, hogy válassz egy másikat.

Adatvédelem

Az általad megadott személyes adatokat nem használjuk fel marketing célokra és nem adjuk ki harmadik félnek, az adatvédelemmel kapcsolatos nyilatkozatunkat itt olvashatod.

Az oldal használatáról

A nerdtavern.hu cikkei lehetőséget nyújtanak az adott témaköröket érintő szabad véleménycserére, ám annak érdekében, hogy sem a hozzászólók, sem pedig az üzemeltető mmounion.hu (a későbbiekben, mint Üzemeltető) jogai ne sérüljenek az oldal használata során, felhívjuk figyelmedet a következő szabályokra, melyek minden hozzászólóra egyformán vonatkoznak az egész oldalon.

Általános szabályzat

A tartalmat az oldalra regisztrált felhasználók töltik fel, így azokért minden felelősség a felhasználókat  terheli. Az Üzemeltető az oldalon közzétett adatokért, képekért, szövegekért, és más információhordozókért nem vállal felelősséget. Az oldalon tilos olyan anyagot és bejegyzést közzétenni, amely bármilyen módon sérti a Magyar Köztársaság Alkotmányát, törvényeit, rendeleteit, hatályos jogszabályokat, és/vagy mások személyiségi, jó hírnévhez való, szerzői vagy szomszédos jogait. Ezen tartalmak - amint azok az Üzemeltető tudomására jutnak - azonnal törlésre kerülnek. A nerdtavern.hu ezen túlmenően elhárít minden velük kapcsolatos felelősséget.

Az Üzemeltető nem vállal felelősséget az oldalon a felhasználók által közzétett információk, adatok valóságtartamával, hitelességével kapcsolatosan, mivel a megjelent hozzászólásoknál ilyen jellegű ellenőrzést nem végez. Az Üzemeltető nem vállal semmiféle felelősséget az oldalon található információk miatt esetlegesen bekövetkező káresemények miatt.
Az Üzemeltető minden felelősséget elhárít az oldal elvárttól eltérő működéséből, megváltozásából, leállásából eredő esetleges károk kapcsán.
Az Üzemeltető fenntartja magának az oldal működésével kapcsolatos összes jogot, beleértve annak módosítását, szüneteltetését, műszaki vagy arculati átalakítását, stb..
A felhasználó a nerdtavern.hu-val szemben semmilyen anyagi követelést nem támaszthat.

Hozzászólások, moderáció

Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy törölje az alábbi jellegű hozzászólásokat, illetve fellépjen az alábbi vétségeket elkövető felhasználókkal szemben:

- Az oldal működését veszélyeztető üzenetek inkriminált részeit vagy egészüket (pl. túl nagy kép beillesztése, programok csatolása, egy hozzászólás többször való elküldése, stb.).

- a nyereségorientált vállalkozást, terméket, illetve szolgáltatást reklámozó célzattal létrehozott témákat és hozzászólásokat, beleértve a nyereségérdekelt, bevétel-orientált weblapokat, felhívást is.

- bármely regisztrált felhasználó személyes adataival (név, cím, telefonszám és egyéb személyes adatokkal) való visszaélést elkövető felhasználók,
trágár, alpári vagy agresszív, fenyegető hangnemű hozzászólások beíróival szemben,

- gyűlöletkeltésre, fenyegetésre, jó ízlés megsértésére alkalmas hozzászólások beíróival szemben,

- rasszista, mások vallását, nemzeti, nemzetiségi, kisebbségi, szexuális hovatartozását általában vagy kifejezetten gyalázó, sértő hozzászólások beíróival szemben,

- mások jogszabályok által védett, védjegy, szerzői és szomszédos, vagy egyéb vagyoni értékű jogait sértő, vagy más személy jogos és méltányolható érdekeit sértő hozzászólások beíróival szemben,

- politikai jellegű állásfoglalást vagy véleményt közzétevőkkel szemben,

- olyan hozzászólások közzététele, melyek valótlan állításokat tartalmaznak az mmounion.hu-ra nézve. Cégekkel, termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban a konkrétumokat nélkülöző vádaskodás, hitelrontás nem megengedett,

- egyes regisztrált felhasználó(kat) sértő, lejárató hozzászólások beíróival szemben,

- törölt hozzászólások vagy topikokkal visszaéléseket (pl. visszamásolás) elkövetőivel szemben,

- technikai rombolást elkövetőkkel szemben: pl. tiltott kódok, scriptek, alkalmazások, nagyméretű képek, linkek és adathalász eszközök, futtatható állományt csatolók,

- tartalmi rombolást elkövetőkkel szemben: a témába nem vágó rendszeres hozzászólások alkalmazói (OFF), a folyamatos beszélgetést zavarókkal szemben,
- a másik felhasználókat bármilyen formában zaklatókkal (pl. mások böngészési élményét zavaró aláírások használó) szemben,

- Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy bármilyen előzetes figyelmeztetés és indoklás nélkül hozzászólásokat, témákat, vagy felhasználókat távolítson el az oldalról!

A nerdtavern.hu oldalán minden úgynevezett közösségi moderáció alatt áll. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a felhasználók a "jelentem" gombot használva jelezhetik a moderátorok felé, ha egy hozzászólás meglátásuk szerint a szabályzatba ütközik. Az Üzemeltető, vagy annak megbízottja a bejelentést követően értékeli az inkriminált hozzászólást, majd dönt a további intézkedésekről. Az Üzemeltető saját belátása szerint alkalmazhat technikai szerkesztést az alábbi esetekben:

- duplázott bejegyzések törlése
- formai változtatás az áttekinthetőség és jobb olvashatóság érdekében
- stilisztikai és helyesírási hibák javítása
 

Megértéseteket köszönjük!